FacebookTwitter

Nyt beauty website er åbnet i DK

By on sep 3, 2017 in Wellness | 0 comments

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Nu blev det tid til at et nyt beauty website blev åbnet i det danske land. Navnet på siden får du lige om lidt – men vi skal først lige se på hvad det er der gør dette site mere spændende, når man sammenligner med alle de andre sider der findes online.

Hvad er det der gør det her beauty website være speciel end de andre?

Meget simpelt faktisk: I stedet for at skulle at se på flere websites kan man nøjes med blot at kigge på MnsBeauty.dk – for her bliver alt samlet, så du på den måde blot skal se 1 sted, og stadig kan få det hele med på én gang.

Men hvordan kan det fungere?

MnsBeauty har været så intelligente at samle alle varer fra de helt store skønhedssites, såsom NiceHair, Made4Men, Billigvoks osv.. Det betyder at du kan spare din tid, og kan finde alt som du skal bruge ét sted, så du slipper for at skulle at hoppe rundt på forskellige hjemmesider.

Kan man så købe direkte hos MnsBeauty?

Dog ikke, for det er stadig beauty siderne som har styr på den del. Det som MnsBeauty i stedet gør er, at få samlet alle de her utroligt mange produkter, så du på samme sted kan se alle beauty og skønhedsvarer. Du skal bare klikke på knapperne eller billederne, og så vil du blive sendt direkte over til varen hos Billigvoks, Made4Men, NiceHair eller hvem der nu end forhandler det.

Hvor kan man læse mere om det her fantastiske skønheds website?

Godt du spørger – for MnsBeauty er nemlig ekstremt aktive på sociale media så som Pinterest, Facebook og Google+. Du kan finde dem ved bare at søge efter dem på MnsBeauty.dk eller MnsBeauty.

Hvis man nu gerne vil komme i kontakt med skaberne af hjemmesiden – hvordan kan det så lade sig gøre?

Kunne du fx godt tænke dig annoncere på sitet, komme med ris/ros eller noget andet, så skal du blot gå til deres side med kontaktoplysninger. Her kan du sende en mail direkte til de som har lavet siden.

Lad os endelig høre alle jeres kommentarer i kommentarfelterne herunder!

Loading Facebook Comments ...

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *