FacebookTwitter

Fugtproblemer i badeværelset kan gøre større skade end du tror

By on jul 24, 2017 in Håndværkerhjælp | 0 comments

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Det er med at komme i gang. Fugt kan føre til problemer, den smøre har du vel hørt. Samme gælder for, at rygning dræber. Den smøre har du vel også hørt før? Nu er det to vidt forskellige ting, men fugten er i dette tilfælde ligesom rygning. Den vil kunne gøre skade, det ved man.

Har du nogen pletter i badeværelset? Det kan være, at dine fuger har sorte pletter? Det er et direkte tegn på skimmelsvamp. Når du er nået dertil, er sæbe og en skrubning ikke nok.

Så langt vil du ikke nå ud, vel?

 

Sådan fjerner du det

Når nu, at skaden er sket, kan du lige så vel gå i gang med det samme. Skimmelsvamp vokser hurtigt og hastigt. Hvis det går ind i de andre vægge, bliver det rigtig slemt.

Når du har været i bad, så skal du øjeblikkeligt tørre de sorte pletter. Det er ikke nok at skrabe. Du skal tørre af. Hvis det ikke er tørt, så er det ikke godt nok.

Køb noget sanitetsrengøringsmiddel. Det er yderst stærkt og effektivt til din situation. Brug også opvaskemiddel og eddike. Grub rigtig godt på det. Lad det tørre ind. Gå i bad. Husk at tør efter. Og gør så samme nummer igen. Forsætter du med denne proces, kan det være at det forsvinder.

I nogle tilfælde vil det bedste være, hvis du gik hele vejen. Det er dyrt, men er nu det bedste, når du fugt skaderne opstår, for det kan blive slemt. Vi snakker selvfølgelig om, at du får dit badeværelse renoveret. Du kan få et billigt badeværelse på mange måder.

At gå ind i et projekt med nyt badeværelse kræver inspiration. Og netop badeværelse inspiration kan du få hos Badmodul.dk. Se bare alle de nye badeværelser!

 

Forebyggelse er kedeligt men nødvendigt

At stå tidligt op og tage i fitness er ikke leg. Det er ben hårdt, men det nødvendigt, hvis man vil holde sig i form. Og sådan forholder det sig med dit badeværelse. Forebyggelse er kedeligt, det er det bare. Du skal dog vide, at det er en nødvendighed, hvis du vil være helt sikker på, at dit badeværelse holder sin stand.

Sørg for god luft og ventilation. Det er vigtigt, meget vigtigt. Du kan med fordel købe en ventilator, og den kan du også bruge andre steder i hjemmet. Du vil elske det. Prøv at sæt den ind i soveværelse om vinteren. Duften af værelse er helt perfekt. En så ren og rolig duft, skal man lede længe efter.

Loading Facebook Comments ...

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *